img

MĒNESS APTIEKA::

“Mēness aptiekas” farmaceite Ieva Virza saņēmusi “Gada balvu medicīnā 2022”

Avots: https://www.la.lv/meness-aptiekas-farmaceite-ieva-virza-sanemusi-gada-balvu-medicina-2022

“Mēness aptiekas” farmaceite Ieva Virza saņēmusi “Gada balvu medicīnā 2022” 

“Mēness aptiekas” farmaceite un aptiekas vadītāja Ieva Virza ir “Gada farmaceits 2022”. Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) rīkotajā “Gada balva medicīnā” svinīgajā ceremonijā šo apbalvojumu pasniedza Latvijas Farmaceitu biedrības prezidente Dace Ķikute.

Sveicot un pasniedzot farmaceitei Ievai Virzai nominācijas balvu LĀB rīkotajā svinīgajā ceremonijā, Latvijas Farmaceitu biedrības vadītāja Dace Ķikute atzīmēja būtisko sadarbību un uzdevumu pēctecību, lai katram pacientam individuāli realizētu terapijas mērķus, lai sasniegtu farmaceitiskās aprūpes uzdevumus.

Saņemtais apbalvojums apliecina “Mēness aptiekas” farmaceitu augsto profesionalitāti un Latvijas iedzīvotāju novērtējumu. Ieva Virza farmācijā strādā jau vairāk nekā 20 gadus, kopš 2005. gada kļuvusi par aptiekas vadītāju un veiksmīgi vada lielu aptieku kolektīvus. Pašlaik, strādājot ar augstu atbildības sajūtu, viņa ir iedzīvotāju iecienītās “Mēness aptiekas” 11 vadītāja Rīgā. Raksturojot “Gada farmaceits 2022” nominācijai, Rīgas Valdemāra ielas aptiekas apmeklētāji raksta, ka Ieva Virza allaž pauž interesi par katra klienta vajadzībām, viņai ir dziļas un pamatīgas zināšanas, turklāt šīs kvalitātes netiek zaudētas pat tad, ja aptiekā izveidojusies rinda.

Publicitātes foto

“Gada farmaceits 2022” “Mēness aptiekas” vadītāja un farmaceite Ieva Virza: „Ikvienu aptiekā sagaidām ar rūpēm un palīdzam ar vislabāko padomu. Ir milzu gandarījums, ka tas pamanīts un novērtēts! Tāda uzticība un atbalsts uzliek arī pienākumu aizvien strādāt pēc vislabākās sirdsapziņas un ļoti atbildīgi! Novēlu, lai visiem medicīnā strādājošajiem ikdienas ritmā izdodas rast sev tik vajadzīgos atelpas brīžus, lai aizvien varētu palīdzēt saviem līdzcilvēkiem.

No sirds pateicos saviem skolotājiem un ģimenei, ka ar lielu prieku varu darīt darbu, ko mīlu, strādāt profesijā, kas cilvēkiem ir tik vajadzīga. Liela nozīme ir mana uzņēmuma “Mēness aptieka” vadībai un kolektīvam, kas aizvien izvirza jaunus augstākus un tālejošākus mērķus izaugsmei, lai pilnveidotos ikdienas darbam un pieredzi varētu nodot arī kolēģiem un topošajiem farmnācijas speciālistiem. Visu paveikt varu tikai kopā ar savu lielisko aptiekas kolektīvu!”

Publicitātes foto

Ievas Virzas profesionālās komunikācijas prasmes (arī ārstu un komunikācijas speciālistu auditorijā) turpina spēcināt farmaceita profesijas prestižu. Viņa daudz pūļu veltījusi sabiedrības izglītošanai un daudzveidīgai veselības komunikācijai. Veikums šajā jomā ir bijis jo īpaši nozīmīgs akcentējot ārsta, farmaceita un pacienta kopdarbības svarīgo lomu veiksmīga terapeitiskā rezultāta sasniegšanai.

Pirmo reizi “Gada balva medicīnā” tika pasniegta 2008. gadā. Ar katru gada šī balva kļuvusi arvien nozīmīgāka un pašlaik tā ir veselības aprūpes nozares gada nozīmīgākais pasākums. Šajos gados strauji pieaugusi arī sabiedrības iesaiste un pašlaik cilvēki savus pieteikumus sūta pat no ārzemēm, vēloties godināt labākos no labākajiem mediķiem. „Gada balvas medicīnā” balsojumā 2023. gadā piedalījās 10 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju un balva tika pasniegta 15 nominācijās. “Gada balvas medicīnā” statuetes “Dzīvības asns” autors ir metālmākslinieks Armands Jēkabsons.