img

Olainfarm 50

Avots: https://lv.olainfarm.com/par-uznemumu/olainfarm/?lang=lv

Gandrīz 50 gadu pieredze tirgū ļauj AS “Olainfarm” koncentrēties uz neatliekamu medicīnisku problēmu risināšanu, tiecoties aizvien uzlabot cilvēku veselības stāvokli un dzīves kvalitāti. 

Uzņēmuma izstrādāto produktu klāstā, kas tiek nepārtraukti attīstīts un paplašināts, ir 60 gatavu zāļu formas, 25 aktīvas farmaceitiskas vielas un vairāk nekā 20 starpprodukti, tostarp medikamenti nervu sistēmas, sirds un asinsvadu veselībai, kā arī pretvīrusu, antibakteriālie un pretalerģiju līdzekļi. 

“Olainfarm” radītie veselības aprūpes produkti nodrošina gan aizvien plašāku lietotāju piekļuvi tiem nepieciešamajiem medikamentiem, gan uzņēmuma izaugsmi un reputāciju globālajā tirgū. 

FAKTI UN SKAITĻI

Uzņēmuma grupas konsolidētais apgrozījums 2020. gadā – 122 157 tūkst. eiro, konsolidētā peļņa pēc nodokļu nomaksas –  9 478 tūkst. eiro.

“Olainfarm” produkcija tiek eksportēta uz gandrīz 60 pasaules valstīm – eksporta tirgos tiek realizēti aptuveni 75% saražotā. Lielākie eksporta tirgi: Krievija, Ukraina, Baltkrievija, Nīderlande, Kazahstāna, Uzbekistāna un Vācija. Tālākais eksporta tirgus – Austrālija. 

“Olainfarm” nodarbina vairāk nekā 1000 profesionālu darbinieku.

“Olainfarm” sadarbojas ar tādām globāli un reģionāli atzītām kompānijām kā “Novartis”, “Dr. Reddy’s”, “Glenmark Generics”, “Sigma AU”, “Almirall Ranke”, “UQUIFA”, “MIAT”, “Actavis”, “Teva”, “Egis” un “PHF”. 

Kopš 2011. gada AS “Olainfarm” piegādā prettuberkulozes līdzekli Pasaules Veselības organizācijai.

Uzņēmumam ir ilgstoša pieredze tādu farmaceitisko produktu kā adamantāna, hinuklidīna un nitrofurānu rindas preparātu ražošanā un izstrādē.

“OLAINFARM” GRUPĀ  IETILPST 

“Olainfarm” grupā ietilpst Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums SIA  “Silvanols“, aptieku tīkls SIA “Latvijas aptieka“, elastīgo medicīnisko izstrādājumu ražotājs SIA “Tonus Elast“, ārstniecības iestādes SIA “Klīnika DiaMed” un SIA “Olainmed”.

“Olainfarm” meitasuzņēmumi atrodas Latvijā, Baltkrievijā, Krievijā, Lietuvā, Turcijā, Azerbaidžānā, Igaunijā, Čehijā  un Kirgizstānā, pārstāvniecības – Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Tadžikistānā, Kazahstānā, Albānijā, Armēnijā, Gruzijā, Kosovā,  Mongolijā un Uzbekistānā, pārstāvji – ASV, Indijā, Turkmenistānā, Moldovā, Zviedrijā un Dienvidaustrumāzijā.

SERTIFIKĀTI

AS “Olainfarm” ir nodrošināta ar mūsdienīgām tehnoloģijām un sertificēta atbilstoši:

  • Eiropas Savienības Labas ražošanas prakses prasībām;
  • Krievijas Labas ražošanas prakses prasībām;
  • Vides pārvaldības standartam ISO 14001:2015;
  • Laboratoriju standartam ISO 17025;
  • Daļēji – ASV inspekcijas standartiem (FDA);
  • Daļēji – Austrālijas inspekcijas standartiem (TGA).