img

Grāmatas "Laboratoriskie izmeklējumi dažādu slimību diagnostikā" svinīgā atvēršana

Grāmata "Laboratoriskie izmeklējumi dažādu slimību diagnostikā" ir unikāls izdevums, ko izstrādājusi augstas raudzes profesionāļu komanda. Tā sniedz padziļinātu ieskatu dažādu slimību laboratorisko izmeklējumu nozīmībā un praksē, kalpojot par pilnvērtīgu resursu gan veselības aprūpes speciālistiem, gan ikvienam interesentam. Grāmatā apkopotās zināšanas veicinās diagnostikas precizitāti un līdz ar to arī personalizētāku pieeju pacientu ārstēšanā.

Aicinām Jūs uz grāmatas "Laboratoriskie izmeklējumi dažādu slimību diagnostikā " svinīgo atvēršanu ceturtdien, 26.septembrī plkst.15.00, Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Anatomijas muzeja 2. stāva zālē, Kronvalda bulvārī 9, Rīgā.
Grāmatas autoru komanda dalīsies pieredzē un piedāvās ieskatu tās tapšanas procesā un praktiskajā pielietošanā ikdienas darbā.
Izdevuma nozīmīgumu ārstiem un sabiedrībai raksturos:
● Jeļena Storoženko, Rīgas Stradiņa universitātes asociētā profesore,
grāmatas autoru kolektīva vadītāja;
● Ainis Dzalbs, Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācijas viceprezidents;
● Zane Kaktiņa, "Centrālās laboratorijas" valdes priekšsēdētāja.

Notiks svinīga grāmatas eksemplāru pasniegšana Latvijas Nacionālās bibliotēkas, RSU bibliotēkas un Latvijas Universitātes Akadēmiskās bibliotēkas, kā arī dažādu medicīnas nozaru ārstu asociāciju un izglītības iestāžu vadītājiem.

Grāmatas zinātniskie recenzenti:
RSU profesors Aivars Lejnieks;
RSU profesore Sandra Lejniece;
RSU profesore Ludmila Vīksna.